| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
manu
|
Posted: Thu Jul 05, 2007 7:37 am Post subject: salut |
|
|
am tot vb cu baietii care se ocupa cu c*free eroilor,si din nou nu merge(3zile cred).Se mai intampla ca lucrez noapte si pur si simplu innebunesc fara net Chiar am salvat un log ca sa-mi explicati si mie ce inseamna :
"Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Unable to connect to database on localhost' in /home/marius/public_html/wifidog/classes/AbstractDb.php:96 Stack trace: #0 /home/marius/public_html/wifidog/classes/AbstractDb.php(321): AbstractDb->connect(NULL) #1 /home/marius/public_html/wifidog/classes/Server.php(227): AbstractDb->execSqlUniqueRes('SELECT server_i...', NULL, false, true) #2 /home/marius/public_html/wifidog/include/common.php(107): Server::getCurrentServer(true) #3 /home/marius/public_html/wifidog/login/index.php(73): require_once('/home/marius/pu...') #4 {main} thrown in /home/marius/public_html/wifidog/classes/AbstractDb.php on line 96"
lol,habar n-am,oricum din cate am vazut rooterul are uptime 2 zile,dar sa ma conectez la pagina chiar nu resusesc.(http://wifidog.bestcj.ro/login). PLS HELP ca iar lucrez noaptea si innebunesc. |
|
| Back to top |
|
 |
antoniu c*free user

|
Posted: Fri Jul 20, 2007 7:04 pm Post subject: |
|
|
Pe str. Venus am un router pe linux care trebuie resetat din cand in cand. Mi-am luat o priza cu temporizator si am setat sa opreasca alimentarea ,cateva minute, in fiecare noapte. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sat Jul 21, 2007 2:04 pm Post subject: |
|
|
ce bine ca in final merg.. pe temperaturile astea crapa routere (a venit unul inapoi in garantie).
te salut antoniule!  _________________ - co-fondator c*free -
New!! http://www.wirelessisfun.com |
|
| Back to top |
|
 |
manu
|
Posted: Thu Aug 02, 2007 9:58 am Post subject: eroilor |
|
|
| si totusi eu nu inteleg ceva : ce legatura are intreruperea wireless-lui de pe eroilor cu repararea bulevardului ?faceti-ma si pe mine sa inteleg.btw ,bulevardul eroilor o sa fie gata in intregime abia anul viitor. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sun Aug 05, 2007 9:30 pm Post subject: |
|
|
ce rost are functionarea unui hotspot pe un bulevard in lucru?
el e acolo pentru trecatori, turisti, samd. din nefericire nu prentru norocosii locatari ai cladirilor de pe marginea bulevardului.
regret, azi am deconectat permanent 4 vecini care de mai bine de o saptamana se hraneau de pe wifi-ul meu. daca s-ar fi multumit cu acces din cand in cand era ok. dar eu platesc net si ar face bine sa plateasca si ei.
this is how this shit works!  _________________ - co-fondator c*free -
New!! http://www.wirelessisfun.com |
|
| Back to top |
|
 |
.marius c*free staff

|
Posted: Tue Aug 21, 2007 11:14 am Post subject: |
|
|
Routerul de pe eroilor este din nou functional, 100%