| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
antoniu c*free user

|
Posted: Fri Jul 14, 2006 1:20 pm Post subject: |
|
|
Ok, l-am pus din nou. Fain site.  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
mrobert c*free user

|
|
| Back to top |
|
 |
RDragos c*free user

|
Posted: Sun Jul 23, 2006 8:20 pm Post subject: |
|
|
Dan, tinand cont ca ti-ai exprimat dorinta de a muta userii interesati de c*free, de pe thread-ul de la softpedia, aici, iti voi adresa o intrebare, cu un quote de dincolo :
| danberte wrote: |
Povesteam cu cineva interesat de ce facem noi despre community-ul c*free de wifi gratuit si dadeam ca exemplu o situatie in care eu, din Cluj fiind, ma duc pana la Braila si am nevoie sa-mi verific mailul. Ori am o harta pdf pe laptop cu hotspoturile c*free din tara, ori pur si simplu il deschid si scanez. In lista mi-ar aparea o retea sau mai multe cu SSID c*free (xyz). Si stiu atunci ca am internet gratuit, oferit de unul din cei multi ce, atunci cand vin ei la Cluj, sau merg la Oradea, sau Pucioasa, Salonta, Bucuresti....se bucura de hotspotul altui entuziast c*free!
free wireless nationwide cum suna?
zic acu si am sa mai zic:
join c*free! si Romania poate!
Dan
|
Oradea si Salonta ? where ? where ?
Am tot cautat pe net sa vad daca exista asa ceva in Oradea dar n-am gasit nici un link..nimic.
Ar fi o idee super sa se faca la Universitatea Oradea un hotspot c*free . Printre numeroasele facultati care se afla in incinta Universitatii, se numara si "Facultatea de Inginerie Electrica si Tehnologia Informatiei" si "Facultatea de Stiinte", deci clienti ar fi destui, mai ales ca in mijlocul lor exista o "pajiste" unde putem sta linistiti cu laptop-urile, cand chiulim de la ore (cand n-avem cursuri am vrut sa zic )
O alta locatie buna ar fi Str. Republicii (aka Corso) care acum este in plin proces se modernizare/asfaltare. Cred ca ar fi incantati cei care stau la un suc/o pizza/whateva` sa beneficieze de net. |
|
| Back to top |
|
 |
antoniu c*free user

|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:02 pm Post subject: |
|
|
Problemă, nu reuşesc să mă conectez. Azi am fost pe B-dul Eroilor şi am avut aceeaşi problemă ca şi în Piaţa Muzeului. Mi-a gasit Access Point c*free (Eroilor) dar semnalul era slab, (una-doua linii) şi nu s-a conectat.
Ce poate fi?
Folosesc un notebook Sony Vaio model PCG-505AP cu placă de reţea wireless incorporată, de 11 Mbps. Pe c*free(Venus) merge bine şi la semnal de o linie. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sun Jul 23, 2006 11:26 pm Post subject: |
|
|
@ Dragos: fa-mi, te rog, o lista cu locatii, justificare si persoane de contact pentru Oradea si surroundings, daca ai timp. La sfarsit de august voi veni acasa la Salonta si sper sa pot discuta cu stakeholders din zona. Mi-ar prinde bine niste lead-uri!
@ Toni: Posteaza aici http://www.cyanad.ro/forum/viewtopic.php?t=31 problemele de functionare si descrie dupa indrumarile urmatoare problema:
| Quote: | A good bug report includes the following:
What hotspot are you using
Describe what happened or what the problem is and the steps you took to make it happen
Describe what you had expected to happen
Is the problem repeatable (ie does it happen every time) and in all user and hardware combinations? (i.e have multiple test users and try to repeat the problem with them)
Happens only on one computer, or multiple ones? (if you have access to multiple computers, test on them too) |
Vom investiga datele si repune in functiune un hotspot cu probleme in cel mai scurt timp.
Cateva sfaturi:
pe Eroilor semnalul este dirijat doar spre zona centrala pietonala. El nu e garantat in cladirile dimprejur sau in extremitatile bulevardului, desi conexiunea e posibila in unele cazuri. Ai grija sa te afli pe una din banci, oriunde pe Eroilor, insa preferabil spre mijlocul bulevardului. Anumite obstacole pot obstructiona calitatea semnalului.
In Piata Muzeului ma mir, deoarece locatia are o suprafata mica iar in testele noastre acoperirea a fost maxima. La terase ar trebui sa ai in jur de 90% semnal. _________________ - co-fondator c*free -
New!! http://www.wirelessisfun.com |
|
| Back to top |
|
 |
miezu
|
Posted: Mon Aug 28, 2006 8:40 pm Post subject: |
|
|
In timisoara cand puneti hotspoturi???
Si daca puneti hotspoturi in timisoara daca ma duc acolo cu un Nintendo DS Lite sa ma joc pe net ce trebuie sa fac?
trebuie sa mai am ceva la mine? |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Mon Aug 28, 2006 9:34 pm Post subject: |
|
|
Da! Trebuie sa ai buletinul, in cazul in care te legitimeaza agentul.
In rest, pace, voie buna si baterie indestulatoare!
PS: Septembrie trebuie sa fie un come-back pentru noi. TM e pe lista. _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
miezu
|
Posted: Tue Aug 29, 2006 9:05 pm Post subject: |
|
|
nu am buletin  |
|
| Back to top |
|
 |
RDragos c*free user

|
Posted: Tue Aug 29, 2006 11:50 pm Post subject: |
|
|
o copie legalizata dupa certificatul de nastere, atunci si o memorie buna ca sa ii spui la` nenea agentu` unde stai..ca numele si data nasterii le ia din certificat  _________________ Dragos Radulescu
SEO & Link Exchange Resp.
www.UberLoverz.com
www.bihon.ro
 |
|
| Back to top |
|
 |
miezu
|
Posted: Wed Aug 30, 2006 9:36 am Post subject: |
|
|
lol mai bine vin cu cineva din familie...
mai mare ca mine
se poate? |
|
| Back to top |
|
 |
mrobert c*free user

|
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sun Sep 03, 2006 4:40 pm Post subject: |
|
|
| miezu wrote: | In timisoara cand puneti hotspoturi???
Si daca puneti hotspoturi in timisoara daca ma duc acolo cu un Nintendo DS Lite sa ma joc pe net ce trebuie sa fac?
trebuie sa mai am ceva la mine? |
Poti face un scurt tutorial despre WiFi pe Nintendo. Ce si cum se poate face cu el, ilustrat prin fotografii sau screenshot-uri?
Haide cu ele pe forum. Sunt foarte curios ce pot face micile console! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 12:49 pm Post subject: salut.....nou pe forum |
|
|
Am citit o parte din discutiile de pe forum si mi se pare o initiativa super.O singura intrebare...pe cand o extindere in bucuresti sau putin ajutor pentru a face acelasi lucru si aici.  |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 1:06 pm Post subject: |
|
|
Salut Radu si bun venit pe forum!
Nu ne e foarte usor sa ne extindem in Bucuresti. Pentru ca c*free nu inseamna doar echipa de la Cluj. c*free inseamna o comunitate. Iar membri ei trebuie sa existe!
Cu ajutorul tau si al altor prieteni din Bucuresti sau Caracal sau Bistrita putem, insa, sa facem lucrurile sa se miste!
Ideea e simpla. Join us! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 3:25 pm Post subject: Re:Salut Radu si bun venit pe forum! |
|
|
Merci pentru urare.....as avea si cateva intrebari
Aveti cumva si o varianta de soft compatibila cu routerele Netgear.Am deja unul si as vrea sa aflu daca trebuie cumparat altul sau se poate folosi si acesta.Apoi, se poate cumva impune o restrictie pentru downloadurile foarte mari? Si, in cele din urma, daca routerul nu este cel recomandat de voi se poate face in continuare in scrierea in comunitatea c*free....inclusiv inscrierea hotspotului?
Multumesc anticipat. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 3:43 pm Post subject: |
|
|
| Quote: | | Aveti cumva si o varianta de soft compatibila cu routerele Netgear. |
Nu, din pacate. Nu suporta Linux.
| Quote: | | Am deja unul si as vrea sa aflu daca trebuie cumparat altul sau se poate folosi si acesta. |
Poti sa-l folosesti fara probleme. Avem printre noi si utilizatori cu routere necompatibile. E pacat, daca nu si-au permis o investitie intr-un router incompatibil, sa nu poata participa. In masura in care putem ne uitam si peste softurile altor routere (sunt sute) si aflam cum se pot configura ideal.
| Quote: | | Si, in cele din urma, daca routerul nu este cel recomandat de voi se poate face in continuare in scrierea in comunitatea c*free....inclusiv inscrierea hotspotului? |
Esti binevenit!
Pe scurt, atunci cand configurezi routerul, sa denumesti reteaua "c*free (un_nume_la_alegerea_ta)" si sa-mi comunici date despre hotspot gen: SSID, adresa, viteza, coordonate GPS (daca ai) pe care sa le introducem in lista. Un screenshot din Google Earth sau o fotografie reprezentativa sunt o aditie binevenita ca pot ajuta utilizatorii sa gaseasca hotspotul.
Iti multumesc si eu! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Tue Sep 05, 2006 3:45 pm Post subject: |
|
|
Am uitat sa anunt ca am facut cateva stickere cu c*free wifi community. Puneti datele de contact pe mailul meu si vom trimite prin posta cate unul.  _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Wed Sep 06, 2006 8:46 am Post subject: |
|
|
| Neatza. Sa imi lasi si mie te rog adresa ta sa iti las datele de contact...In maxim 2 saptamani sper sa se planga si la mine vecinii ca ii iradiez, spionez sau alte asemenea:) |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Wed Sep 06, 2006 11:51 am Post subject: |
|
|
suna super!
dan {at} cyanad {dot} ro
 _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Wed Sep 06, 2006 1:29 pm Post subject: |
|
|
| Merci.Iti trimit acum un mail cu datele si in seara asta programez un test cu routerul de la birou.Daca ai cumva niste instructiuni de configurare ar fi super. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Wed Sep 06, 2006 7:22 pm Post subject: |
|
|
Sa-mi dai, te rog, modelul routerului. Am sa ma uit in Knowledge Base. _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Wed Sep 06, 2006 8:53 pm Post subject: |
|
|
Ti-am trimis un mail cu modelul routerului si locatia viitorului spot.Deasemenea o sa gasesti si un screenshot de google earth cu locatia. O sa revin si cu altele...oricum locatia e undeva la marginea unui parc.
P.S. sper sa fie corecte coordonatele luate de pe google earth |
|
| Back to top |
|
 |
miezu
|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
Pai mi-am luat un Wi-Fi USB Connector original deci nu mai am nevoie de hotspoturi
Oricum review nu pot face ca nu prea pot face poze - nu am cu ce...
Dar pot sa va spun ca, virgula( ), cu acest wifi usb connector mi-a luat 3 minute sa intru pe net...
Deocamdata nu am browser si n-am intrat sa vad pagini de net dar m-am jucat putin
E foarte usor...dai un scan apoi el testeaza conexiunea apoi se conecteaza si cauta adversari...in cateva minute poti juca... |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:38 pm Post subject: |
|
|
Miezu, te referi la consola, nu? _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
bogdan
|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:14 pm Post subject: hot spot Bistrita |
|
|
In Bistrita este un hot spot in Erin's pub. Nu stiu daca aveti vreo legatura cu el. Oricum pe cine intereseaza ...e bine de stiut. _________________ wired not weird |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Thu Sep 14, 2006 11:51 pm Post subject: |
|
|
Good to know! thx! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Sat Sep 16, 2006 9:44 pm Post subject: |
|
|
Gata cu spotul c*free bucuresti.Am avut putin timp azi i-am dat drumul si l-am testat putin.Deocamdata ruleaza fara protectie.Astept sugestii.. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 12:31 am Post subject: |
|
|
Bravo, Radule! Way to go! (Incerc sa revin cu niste informatii pentru tine maine.) _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Sun Sep 17, 2006 9:42 am Post subject: |
|
|
| Merci.Astept informatiile de la tine...sunt destul de nou in chestia asta si cred ca o sa fie foarte folositoare....O sa incerc sa si postez niste poze cu locatia diseara |
|
| Back to top |
|
 |
|