| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
dan Site Admin

|
Posted: Sun Jul 23, 2006 12:13 am Post subject: Mentenanta si probleme de functionare |
|
|
Hotspoturile nu functioneaza mereu cum ar trebui. Pentru utilizatorii fideli ai c*free (Flowers) caderea conexiunii poate fi o intamplare relativ obisnuita.
In Ceainarie c*free a instalat un server experimental a carui dezvoltare dureaza de cateva luni. El va fi primul releu-satelit pentru serviciile revolutionare aditionale pe care le vom lansa pentru fanii c*free. Cum un sistem beta nu e bulletproof, unele caderi pot fi frecvente.
Ne cerem scuze pentru functionarea necorespunzatoare a hotspoturilor c*free in cand astfel de situatii nefericite apar.
In saptamana 17-23 iulie, din motive interne, suportul pentru Flowers nu a putut fi onorat. Sistemul va fi operational incepand de luni, 24 iulie.
Va invit sa ne anuntati orice fel de defectiuni sau functionari necorespunzatoare ale hotspoturilor la:
0745583730
0788704448
{John}
si
0744782752
0788195220
{Dan}
Va multumim pentru intelegere! _________________ - co-fondator c*free -
New!! http://www.wirelessisfun.com |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Mon Jul 24, 2006 3:03 pm Post subject: |
|
|
| Flowers e back online! |
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Sun Aug 13, 2006 5:23 pm Post subject: |
|
|
Si c*free (Hermes) si-a revenit dupa aproximativ 3 zile in care ISP-ul de aici m-a lasat fara net. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Vlad Mereuta Legat de fire

|
Posted: Mon Aug 14, 2006 9:53 am Post subject: |
|
|
Ciudat e ca am mai frecventat flowers dar am aflat de wi-fi doar de curand. Sigla c*free cred ca e relativ mica, acolo la intrare. poate ar trebui ceva pe usa principala sau poate mai mare...
Spor la partea tehnica  _________________
http://www.mereuta.com |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Mon Aug 14, 2006 7:46 pm Post subject: |
|
|
Ciudat, Vlade. Dar e bine ca ai aflat. Am fost plecat din tara doua saptamani dar m-am bucurat sa revin si sa vad useri pe acolo, chiar si in seara asta!
Poate ne vedem la o cafea pe acolo si ne intrecem in SLR-uri. Eu sunt pe Mac, deci de intreceri in Inteluri nici vorba.
Numai bine
Edit: Sigla e marunta pentru ca multi ani la rand ceainaria nu a avut nimic lipit pe vitrina. Am dorit sa fim discreti si sa pastram pitorescul specific. _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
AlexIP

Joined: 25 May 2006 Posts: 2 Location: auf einem Hügel in Diemrich
|
Posted: Tue Aug 15, 2006 8:05 pm Post subject: hotspot Deva |
|
|
Interesant ca dau de Vlad Mereuta si pe forumul asta.
In fine, doresc sa anunt remedierea problemei de duminica spre luni (si chiar marti) cand a fost down hotspotul meu (cu toata reteaua terestra din zona, de altfel ) si o dublare a vitezei disponibile pentru wireless.  |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 10:46 am Post subject: |
|
|
Aseara ma duceam pe jos la o amica de-a mea care sta pe Cehoslovaciei si am trecut pe strada Venus... Cum eram cu animalul dupa mine, mi-am zis "hai sa testez si eu hotspotul". Zis si facut, ma asez pe-un gard langa un bloc, caut retele, gasesc hotspotul cu semnal de 29%, ma conectez... dar... din pacate... nu mi s-a alocat nici un IP Am tot incercat sa dau disable / enable la wireless, fara rezultat... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 7:55 pm Post subject: |
|
|
OK. Flowers a trecut pe un modem nou, mai stabil. Astept feedback in legatura cu stabilitatea lui.
Tot in Flowers am primit o hartie in care eram anuntati ca de la respectivul IP se trimite spam! E o veste foarte gri si ma gandesc serios sa schimb modul in care merg lucrurile acolo sau in alte hotspoturi c*free. Ii intreb, retoric, pe nefericitii spammeri daca merita tampeniile astea?
Ori net free, ori pe bani si cu mult capitalism rece. Your choice? _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 9:03 pm Post subject: |
|
|
Ma gandesl legat de postul tau daca se poate cumva limita numarul de adrese la care se poate trimite simultan un mail.Nu cred ca e tocmai comod sa te tii de spamuri daca trebuie sa trimiti la fiecare adresa in parte:)
Din pacate la noi e inca mult de lucru ca capitolul bun simt si se pare ca nu suntem inca pregatiti pentru unele lucruri.Oricum ar fi pacat ca o idee buna sa moara din cauza catorva idioti. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 10:50 pm Post subject: |
|
|
Pot fi setate multe limitari. Ideea e ca nu am vrut asta.
Nu vrem sa ne scrie lumea "Nu va suparati, de ce nu merge cutare serviciu?".
Inafara de un utilizator cam zelos ce venea in ceainarie ca sa stea pe torrents si dc++ (nu inteleg nici pana azi de ce), n-am avut alte probleme intr-un an de cand exista hotspotul! Totusi, lumea e cumpatata!
Daca ma uit mai cu atentie, am si uitat sa sarbatorim:
| Quote: |
1 septembrie 2005
Primul hotspot certificat Wi-Fi Zone din Romania: c*free in Flowers Tea House, Cluj-Napoca. |  _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
micaradu c*free user

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:01 pm Post subject: |
|
|
| Chestia cu torentele e chiar interesanta.Sunt curios...a incercat cineva webcamul de pe hotspot? |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Fri Sep 08, 2006 11:19 pm Post subject: |
|
|
Of course! Si de la hostpot si inspre.
Torentele, DC++ si POP3 sunt blocate de azi in ceainarie. Urmeaza acelasi setup si pentru celelalte hotspoturi. _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
Vlad Mereuta Legat de fire

|
Posted: Sat Sep 09, 2006 12:07 pm Post subject: |
|
|
Torents si dc++ folosind un hotspot mi se pare o aberatie. Eu am refuzat si download de 2 mega prin yahoo din simplul fapt ca nu era o necesitate si nu vroiam sa ocup banda cu magarii.
E free, e misto, nu inteleg de ce unele persoane nu se gandesc ca exista niste oameni care au investit in asta, ca restul sa se poata bucura de accesul on-line.
Cand e vorba de chestii seriose, trafic mult si mai stiu eu ce, exista net acasa/la birou/la vecin, etc.
Eu de obicei mai pierd vremea prin flowers si citesc una alta (news, bloguri, etc) sau programez plictisit... pana la dc++ spam si torenteuri e cale lunga.
Parerea mea e ca de oameni care fac d'astea intr-un hotspot nu e nevoie.
PS: Eu mai foloseam si pop3, dar oricum am si interfata web asa ca nu e nici o problema.
Apropo de spamuri, pe vremea cand stateam in camin in Observator, aveam un coleg care strangea adrese de email sa le vanda... vorba aia, mare e gradina Domnului dar multi sar gardul
Bafta cu noul modem si la cat mai putine desincronizari! _________________
http://www.mereuta.com |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Sat Sep 09, 2006 2:44 pm Post subject: |
|
|
Iti multumesc mult, Vlad! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
antoniu c*free user

|
Posted: Wed Sep 13, 2006 2:00 am Post subject: |
|
|
Pentru ciudatelu
Sep 7 22:49:16 venus dhcpd: DHCPOFFER on 192.168.1.137 to 00:02:44:93:2a:97 (ciudatelu) via eth1
Sep 7 22:49:23 venus dhcpd: DHCPDISCOVER from 00:02:44:93:2a:97 (ciudatelu) via eth1
Sep 7 22:49:23 venus dhcpd: DHCPOFFER on 192.168.1.137 to 00:02:44:93:2a:97 (ciudatelu) via eth1
Sep 7 22:50:35 venus dhcpd: DHCPDISCOVER from 00:02:44:93:2a:97 (ciudatelu) via eth1
In log apare că ai primit IP. Poate o fi fost căzută conexiunea cu isp-ul, sorry. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Wed Sep 13, 2006 8:11 pm Post subject: |
|
|
Nu mi-a dat IP.. Sau cel putin n-am vazut "Connected"... poate era totusi semnalul slab, cine stie... Am sa mai incerc si alta data. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Sun Sep 24, 2006 5:10 pm Post subject: |
|
|
Azi, pe bd. Eroilor nu am gasit hotspot-ul c*free de parca ar fi fost scos din priza... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
.marius c*free staff

|
Posted: Mon Sep 25, 2006 1:45 pm Post subject: |
|
|
pai avand in vedere ca dan nu e in zona, poate nu are cine sa ii dea un reset... oamenilor care sunt in zona unde sunt AP'urile nu cred ca le pasa prea mult... _________________ .marius
R&D Manager @ c*free
  |
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Tue Oct 03, 2006 10:42 pm Post subject: |
|
|
Nici ieri, nici azi n-a mers Piata Muzeului Azi, totusi, am gasit o singura data o retea "linksys", dar pana sa ma conectez a si disparut...  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sphinx c*free user

|
Posted: Wed Oct 04, 2006 12:10 am Post subject: |
|
|
tinand cont de circumstantele actuale , ar trebui sa punem pe cineva sa se ocupe de mentenanta la modul cel mai serios....asta insemnand back`up la configurarile ap`urilor daca e cazul, vizualizarea log-urilor de pe ap, reboot , ping and stuff like that . Daca nu se gaseste nimeni dispus sa faca munca voluntara ma sacrific eu . Dan e cam ocupat si nah....nu e tot timpul disponibil pentru munca benevol...stiti voi business first , pleasure after. _________________ .::knowledge is power::. |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Wed Oct 04, 2006 10:32 am Post subject: |
|
|
sunt perfect de acord. we'll find a way! _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
RDragos c*free user

|
Posted: Wed Oct 04, 2006 3:07 pm Post subject: |
|
|
I'm in, daca mai e loc..si daca se poate rezolva administrare de la distanta, ca din Oradea..mai greu altfel  _________________ Dragos Radulescu
SEO & Link Exchange Resp.
www.UberLoverz.com
www.bihon.ro
 |
|
| Back to top |
|
 |
ciudatelu c*free user

|
Posted: Fri Oct 06, 2006 8:07 am Post subject: |
|
|
Nici pe mine nu m-ar deranja sa ajut cu cate-un ping ici-colo, Dan stie prea bine cat de cicalitor sunt cand observ ca nu merge un hotspot.. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
sphinx c*free user

|
Posted: Fri Oct 06, 2006 11:48 am Post subject: |
|
|
thats the spirit  _________________ .::knowledge is power::. |
|
| Back to top |
|
 |
admin Site Admin

|
Posted: Fri Oct 06, 2006 3:04 pm Post subject: |
|
|
| de acord, din nou! O sa discutam mijloacele prin care voi, "fanaticilor", puteti repune in functiune un router cazut. OK? |
|
| Back to top |
|
 |
sphinx c*free user

|
Posted: Fri Oct 06, 2006 5:47 pm Post subject: |
|
|
pe cand o sa discutam? da`ne ceva concret....apropo....cine face un gest de caritate intr`o zi? ... am nevoie de un ap sa vad daca putem implementa la noi la facultate wireless......i need help pls _________________ .::knowledge is power::. |
|
| Back to top |
|
 |
ionut.ardelean

|
Posted: Wed Oct 11, 2006 3:12 pm Post subject: erori de conectare sau de soft? |
|
|
poate am eu probleme cu YMessenger, desi ma indoiesc. sunt in flowers si nu se conecteaza de nici o culoare ? s-a restrictionat accesul la yahoo si nu stiu eu? _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
.marius c*free staff

|
Posted: Wed Oct 11, 2006 3:19 pm Post subject: |
|
|
In flowers se mai intampla sa pice DNS`urile... poate nu e cazul aici... dan sau John ar trebui sa stie mai multe... _________________ .marius
R&D Manager @ c*free
  |
|
| Back to top |
|
 |
dan Site Admin

|
Posted: Thu Dec 21, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
Probabil ati observat anumite posturi initiate de spammeri. Si unii dintre voi chiar chiar au scris despre asta aici pe forum.
Din nefericire se pare ca forumul a fost indexat pe o lista neagra a unor spammeri rusi si din cauza asta stergem circa 30 de utilizatori nelegitimi pe zi si blocam mai multe IP-uri. Unii dintre acesti spammeri apuca insa sa posteze.
Forumul este curatat in permanenta de astfel de intruziuni. Pentru ca timpul nu ne permite sa fim permanent aici, exista totusi posibilitatea ca unele mesaje sa ajunga pe forum. Not for long!
Din cauza avalansei de spammeri exista riscul ca, prin operatiunile de curatare, sa stergem unii utilizatori noi, legitimi. S-a intamplat, din pacate, asta. Volumul de nume de utilizatori sterse este mare si se pot strecura greseli. Filtrarea se face pe baza "username" si a adresei de email.
Avem asadar urmatoarele rugaminti pentru cei nou veniti:
- alegeti un username romanesc sau putin suspect
- folositi o adresa de email cu numele vostru daca e posibil.
- in cazul in care s-a intamplat ca noul vostru cont sa fie sters de un admin, refaceti procesul de inregistrare si notificati eroarea prin pagina de contact a c*free.
Multumesc, Dan - site admin _________________ - co-fondator c*free -
|
| Back to top |
|
 |
|